UZUNKAVAK İLKOKULU

Vizyon: Türk milletinin ahlaki ve manevi değerlerine sahip 21. yüzyılın gerçeklerine uygun, çağdaş düşünceye sahip teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, sorumluluklarının bilincinde, sosyal, kültürel değerlerine sahip çıkabilen ve sportif bireyler yetiştirerek okulumuzu bölgemizdeki en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı demokratik ve bilimsel düşünebilen, kendine ve bilgisine güvenen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanan bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER/KLİMA
Lojman: 1 - LOJMANIMIZ, ANASINIFI OLARAK KULLANILMAKTADIR.
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 3264612200

WEB - https://uzunkavakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - UZUNKAVAK MAH. OKUL 10 CAD. UZUNKAVAK ILKOKULU BLOK NO: 4 REYHANLI / HATAY

Yerleşim Yeri - REYHANLIYA 21 KM, KUMLUYA 0 KM İL MERKEZİNE 40 KM UZAKLIKTADIR.

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 21